duminică, 6 iulie 2008

TOP5: Cele mai bogate cupluri din fotbal


Dragostea trece prin stomac! Fără doar şi poate, aceste patru cuvinte au fost, sunt şi vor fi valabile. Mai ales în lumea fotbalului şi în cea a showbizului, unde se învârt atea zeci de milioane de euro.
Lăsând la o parte factorul „iubire” - un factor de multe ori denaturat -, care este cuplul cel mai bogat format dintr-un fotbalist celebru şi o reprezentantă a sexului frumos din showbiz?! Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a găsit răspunsul la această întrebare şi acesta nu şochează pe nimeni. Evident, este vorba despre Victoria şi David Beckham. Dacă frumoasa cântăreaţă nu se poate lăuda chiar cu o avere de top, mai ales de la destrămarea definitivă a trupei Spice Girls, situaţia este salvată de Becks, considerat pe bună dreptate cel mai bogat fotbalist al lumii. Împreună, cei doi englezi se pot lăuda cu 160 de milioane anual.

Pe poziţia a doua, la foarte mare distanţă, se situează Coleen şi Wayne Rooney. Cu aceeaşi menţionare ca şi în cazul anterior, fotbalistul lui Manchester United şi proaspăta lui nevastă câştigă împreună 44 de milioane de euro pe an. Sau, mai bine zis, pe sezon. Continuă hegemonia britanică şi ultimul loc pe podium revine tot unor englezi, şi anume căpitanului lui Liverpool, Steven Gerrard, şi frumoasei lui soţii, Alex. Cei doi câştigă 18 milioane de euro.

Nici soţii Cole nu o duc rău deloc. Cel puţin din punct de vedere financiar. Deşi şi-a înşelat nevasta, Ashley a fost în cele din urmă iertat. Cu siguranţă nu pentru bani, pentru că nici Cheeryl ex-Tweedy nu o duce deloc rău, ţinând cont de faptul că trupa Girls Aloud este în continuare una la modă în showbizul britanic. Împreună, fotbalistul şi cântăreaţa produc 16 milioane de euro pe an. În cele din urmă, poziţia a cincea este ocupată de un cuplu italian. Este vorba despre căpitanul şi simbolul Romei, Francesco Totti, şi de superba lui soţie, Ilary Blasi. Fotbalistul pe care iubitorii fotbalului din ţara noastră îl vor vedea pe 26 iulie în Ghencea şi frumoasa „showgirl” câştigă împreună 13 milioane de euro anual.

Aşadar, nu putem decât concluziona spunând că „meseria” de WAG nu este deloc una dificilă. Sau o fi, dar este răsplătită cu vârf şi îndesat. Accesaţi galeriilor foto de mai jos şi vedeţi de ce!

1. Victoria (David Beckham)

2. Coleen (Wayne Rooney)

3. Alex (Steven Gerrard)

4. Cheryl (Ashley Cole)

5. Ilary (Francesco Totti)
Sursa:antena3

Niciun comentariu: