duminică, 17 februarie 2008

Cele mai bune programe pentru descărcat imagini video de pe web


Găsiţi şi descărcaţi imediat clipuri video de pe YouTube, VideU, MyVideo, ClipFish, Google Video, sevenload, Dailymotion şi multe alte surse cu un singur click de mouse!


Free YouTube to MP3 Converter vă permite să co nvertiţi muzica din clipurile video de pe YouTube în formatul MP3 şi să le salvaţi pe harddisk. Tot ce aveţi de făcut este să introduceţi URL-ul clipului video, locaţia în care doriţi să salvaţi fişierul şi să selectaţi calitatea fişierului de convertit înainte de a da click pe download.



Free YouTube to iPod Converter este un program care vă permite să convertiţi fişierele de pe YouTube pentru a putea fi rulate pe iPod sau pe alte dispozitive mobile. Tot ce aveţi de făcut este să copiaţi URL-ul şi în câteva minute selecţia va fi disponibilă sub forma unui fişier MP4 gata pentru a fi transformat.


Greasemonkey este un add-on pentru browserul web Firefox care vă permite să editaţi pagini web. Un grup de utilizatori scriu script-uri care vă permit accesul la diferite medii conectate la o pagină web. Un script deosebit este cel care adaugă un buton de download pentru YouTube, care vă permite să descărcaţi orice conţinut video de pe site.


Cu Orbit Downloader puteţi descărca fişiere mult mai rapid. În afară de protocoalele obişnuite (HTTP, HTTPS; FTP, MMWS, RTSP), puteţi utiliza acest program de asemenea ca flash downloader, stream catcher şi pentru o multitudine de alte formate. Orbit Downloader vă permite de asemenea să descărcaţi clipuri video de pe YouTube sau de pe alte platforme video. Orbit Downloader împarte download-ul în mai multe bucăţi şi le descarcă simultan pentru a economisi timp.


Windows Media Encoder de la Microsoft are câţiva „aşi în mânecă” . După ce lansaţi programul puteţi iniţia modul Screen Capture, seta calitatea de codare şi apoi captura conţinutul video care rulează pe ecran. Aceasta nu este, însă, o scuză pentru a fi folosit la trecerea de metodele de protecţie ale filmelor cu copyright.


Camstudio vă permite să înregistraţi ceea ce rulează pe monitor. Selectaţi aria de capturat şi orice este vizibil în aria selectată va fi apoi înregistrat şi salvat ca fişier AVI sau Flash. Camstudio este un program foarte simplu şi util.

Sursa : Cip.eu



Niciun comentariu: