joi, 22 mai 2008

Meriti un WC de rege!






Troneaza cu adevarat pe un veceu regal si baga spaima in dusmani cu suportul de hartie igienica!


Ai observat cu siguranta ca, dupa ce te muti cu persoana iubita, singurul loc din casa unde mai poti fi rege ramane veceul, unde poti domni si jumatate de zi daca ai o carte buna sau un ziar de sport mai grosut (si destula hartie, desigur, ca sa nu fii obligat sa-ti mutilezi lectura) Te-ai gandit vreodata ca veceul tau ar trebui, in consecinta sa fie un tron - si nu doar cu numele?

Richard Fund de Leu
Niste designeri americani au luat aceasta idee in serios si au creat accesoriile care sa te faca sa te simti cu adevarat regeste in baie - si pe care le poti comanda fara probleme pe net. Sa incepem cu colacul de veceu: ai la dispozitie doua variante: colacul stil "Templier" si cel, la fel de medieval si inspirat tot de epoca cruciadelor, cu emblema lui Richard Inima de Leu. Ambele costa 70 de dolari, dar noi il preferam pe al doilea, atat pentru ca are o adevarata emblema a regalitatii, dar si fiindca iti permite sa-ti arogi o porecla gen "Fund de leu" (ne abtinem - cu greu - de la ceva mai cazon).

Accesorii pentru un posterior incoronat
Bun, ai rezolvat problema colacului, raman insa accesoriile. Cu ce te stergi? Evident, cu hartia igienica cu monograma aurita (18 dolari doua suluri - evident, iti alegi cand o comanzi monograma). Unde o arunci dupa aceea? In cosul de hartii medieval (doar 60 de dolari, design italian). Si, nu in ultimul rand, pe ce o tii? Fireste, pe un suport de hartie igienica in forma de schelet care sa semene groaza in randurile dusmanilor tai, evocandu-le soarta cumplita ce-i asteapta daca cuteaza sa te infrunte: vor fi damnati sa petreaca eternitatea la doi pasi de veceul tau!

Sursa: MenReport

Autor: Andrei Muntean

Niciun comentariu: