luni, 19 mai 2008

Top scandaluri 2007!



1. Pozele provocatoare cu Vanessa Hudgens in lenjerie intima au stat la baza multor vise placute ale barbatilor, dar pentru juna in cauza, dezvaluirea lor a constituit un cosmar. Nu de alta, dar Vanessa urma sa joace intr-un film (High School Musical 3) produs de Disney, companie care promoveaza valorile traditionale ale familiei in SUA si care se gandeste serios sa renunte la strengarita.

2. Marion Jones a marturisit pana la urma ca a luat steroizi, a returnat medaliile castigate si s-a retras din sport.

3. Scooter Libby a fost condamnat si trimis la inchisoare pentru scandalul scurgerilor de informatii din CIA; presedintele G.W. Bush a gasit insa cu cale sa ii comute sentinta intr-una cu suspendare.

4. Sergentul John Shannon, un veteran din Irak, a dezvaluit conditiile inumane de la Walter Reed Medical Center. (Ii salutam curajul si nu ii intelegem inconstienta, insa il sfatuim pe aceasta cale sa isi stabileasca domiciliul altundeva decat in SUA...)

5. Astronauta Lisa Nowak a fost arestata pentru rapirea noii prietene a fostului ei iubit. Si astfel a luat sfarsit cariera femeii in cadrul NASA.

6. Senatorul american Larry Craig a pledat vinovat la acuzatiile de comportament indecent. El a fost acuzat ca ar fi solicitat serviciile sexuale ale unui barbat intr-o toaleta si a recunoscut ca intr-un trecut nu foarte indepartat isi oferea serviciile in parcarile pentru camioane. Ceea ce arata ca politica este cea mai veche meserie din lume! Asta pentru ca implica si curvasareala.

foto: Guliver/Getty Images Editorial

Sursa:menreport

Niciun comentariu: