luni, 5 mai 2008

Richard Gere si-a cumparat un apartament de 18 milioane de dolari


Starul in varsta de 58 de ani a gasit in sfarsit casa mult visata, in inima Manhattanului. Richard Gere a platit nu mai putin de 17.995.000 dolari pentru a ocupa spatiosul apartament de lux, dotat inclusiv cu o piscina interioara.

Avand o avere estimata pe cateva zeci de milioane de dolari, Richard Gere a reusit in sfarsit sa gaseasca locuinta mult visata. El se va muta luna aceasta in apartamentul de lux din Manhattan, care l-a costat aproximativ 18 milioane de dolari, impreuna cu sotia sa, Carey Lowell.

Actorul a declarat ca nu isi dorea o vila intr-un cartier rezidential, fiind adeptul vieţii la bloc. Dar cum este pretentios, Richard Gere nu a gasit prea curand ceea ce isi dorea.

“Cand am vazut privelistea de pe balcon am fost cucerit. Imi place casa. Este de fapt un duplex si detin doua etaje”, a declarat actorul, adaugand ca este fascinat si de piscina interioara. Gurile rele spun ca investiţia este de fapt o idee de afacere, Richard cumparand apartamentul in conditiile în care preturile in zona cresc simţitor de la o zi la alta.
Sursa: Showbiz

Niciun comentariu: