sâmbătă, 3 mai 2008

Parfumuri pentru barbatul potent financiar!



... cat de cat dezvoltat, va opta mai degraba pentru un parfum mai scump, dar mai bun. Daca stai sa te gandesti putin, poate fi considerata chiar o investitie de viitor, daca luam in calcul posibilitatea imineneta uneori, de a-ti intalni jumatatea. Cobor din lumea viselor pentru cateva momente, pentru a-ti putea prezenta pe larg unele din cele mai bine cotate parfumuri.

Trebuie sa il situez pe primul loc pe celebrul Clive Christian 1872-Men’s Perfume, un parfum pe care nu il poti folosi in orice moment al zilei, insa care reuseste sa iti schimbe atat statutul social, cat si conceptia femeilor in ceea ce te priveste.

Pe locul doi, Juicy Couture- Dirty English, un parfum care nu simbolizeaza atat titlul, cat tipologia masculului careia ii este dedicat. Barbatului dur, brutal uneori i se potriveste de minune un astfel de “magnet” pentru a atrage reprezentantele pretentioase ale sexului frumos.

Pentru final, am pastrat un nou produs, denumit Jean Paul Gaultier 2, un parfum care reuseste sa imbine atat latura sensibila, de multe ori foarte bine ascunsa a barbatilor, cat si latura macho, motiv pentru care este unul dintre putinele parfumuri care fac femeile sa tresare.
Autor: Lavinia Radu
Sursa: Menreport

Niciun comentariu: