miercuri, 30 aprilie 2008

VIDEO Stejar provoaca Bergenbier in batalia pentru adevaratii barbati ai Romaniei

Berea Stejar, aflata in portofoliul agentiei de publicitate Next, ataca la baioneta una dintre cele mai vizibile campanii publicitare din ultima perioada - cea desfasurata de Bergenbier si Leo Burnett pentru legalizarea Zilei Barbatului. Stejar crede ca demersul Bergenbier/Leo este "foarte frumos", dar provoaca la o batalie de pozitionare: care este cea mai barbateasca bere.

Campania Stejar, bere a SAB Miller/Ursus Breweries, vine la scurt timp dupa ce compania a lansat pe piata o alta bere, Redds, prezentata ca o bere dulce, de socializare, numai buna pentru doamne si domnisoare. Dar pentru ca sociabili sunt si domnii care pledeaza, in campania Bergenbier/Leo, pentru legalizarea Zilei Barbatului (o initiativa a Organizatiei Barbatilor din Romania), Stejar incearca sa preia initiativa si incearca sa stabileasca o noua definitie pentru barbatul adevarat, intr-o atmosfera de "stand-up comedy".

"Cica vor uni sa faca o zi in care sa ne sarbatoreasca noua barbatia. Foarte frumos. Lipseste doar o bere pe masura", spune personajul din noua reclama, preluata si comentata pe indelete, in ultimele zile, pe diverse bloguri. La final, acelasi personaj invita amatorii sa viziteze site-ul special creat pentru campanie, bereastejar.ro, si sa raspunda, intr-un test grila, cum e un barbat adevarat. Definitia finala, "de verificare", vine in format sugestiv text/imagine de pe wikipedia :).

Campania Stejar a fost lansata cu putin timp inainte de 5 mai, zi in care barbatii sunt invitati sa petreaca Ziua Barbatului la un concert cu Iris, Simplu, Ana Lesko si Anda Adam, intr-un parc bucurestean.

Clipul Stejar:
Clipul Ziua Barbatului:

marți, 29 aprilie 2008

"Grand Theft Auto IV", cel mai aşteptat joc video al anului, este lansat astăzi


Astăzi se lansează în toată lumea cel mai aşteptat joc al anului: "Grand Theft Auto IV". GTA IV va apărea doar în versiunile pentru Play Station3 şi Microsoft XBox 360.

Pentru moment nu se ştie nimic în legătură cu versiunea PC a jocului. Analiştii financiari se aşteaptă ca acesta să genereze câştiguri de peste 400 de milioane de dolari numai în prima săptămână, ceea ce înseamnă mai mult decât încasările pe aceeaşi perioadă a oricărui joc video creat vreodată. Această sumă este comparabilă cu cea obţinută din producţia de succes "Piraţii din Caraibe: Sfârşitul lumii" şi depăşeşte net Halo3, cel mai bine vândut joc de până acum. Producătorii au anunţat că anul viitor vor fi lansate alte două episoade.
Sursa: Realitatea TV
Foto: gamepro.com

luni, 28 aprilie 2008

Adevarul despre Chuck Norris (funny)


-Fantomele sunt de fapt rezultatul faptului ca Chuck Norris omoara
oameni mai repede decat poate Moartea sa ii proceseze.
-Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el.
-Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.
-Chuck Norris poate sa dea foc la furnici cu lupa. NOAPTEA!!
-Chuck Norris a lovit odata un cal in barba..descendentii acelui cal se
numesc acum girafe.
-Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. l-au facut sa
clipeasca.
-Chuck Norris se poate sinucide si dupa aia traieste.
-Chuck Corris doneaza regulat sange la crucea rosie, dar niciodata al
lui.
-Cand vrea Chuck Norris sa doneze sange el nu cere seringa, el cere un
shotgun si cateva zeci de buchete de flori.
-Chuck Norris doarme cu lumina aprinsa..nu pt ca ii e frica de intuneric
ci pentru ca intunericului ii e frica de el.
-Cea mai scurta cale catre inima unui om este pumnul lui Chuck Norris.
-Zambetul lui Chuck Norris a readus odata un catelus la viata.

-Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca orice boala inclusiv cancerul. Pacat ca nu a plans niciodata.
-Chuck Norris are o casuta de vacanta pe luna.
-Intr-o camera obisnuita sunt 1 242 de obiecte pe care Chuck Norris le foloseste ca sa te poata ucide, inclusiv camera.
-Chuck Norris nu are ceas, el hotaraste cat e timpul.Daca se intampla ca Chuck Norris sa intarzie vreodata, timpul ar face bine sa mearga mai incet si el.
-Chuck Norris a ars odata o padure cand facea experimente cu apa.
-Superman are o pereche de pijamale cu Chuck Norris.
-Chuck Norris a mers pe strada odata avand o erectzie masiva. Nu au fost
supravietuitori.
-Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos.
-Chuck Norris e cunoscut pentru modestia lui dar recunoaste ca este a 8a minune a lumii.
-Casa lui Chuck Norris nu are usi sau ferestre, are numai ziduri prin care acesta trece.

-Chuck Norris este IN SPATELE TAU. Tu traiesti pentru ca te-a lasat Chuck Norris in viata.
-Chuck Norris e atat de rapid incat incat poate alerga inconjurul Pamantului si isi poate da un pumn in ceafa.
-Cand apare un uragan, inseamna ca a stranutat Chuck Norris.
-Chuck e singurul om care vorbeste Braille. Fara accent american.
-Cei mai mari producatori de dezinfectanti sustin ca produsele lor omoara 99.9% din toti microbii si bacteriile. Chuck omoara 100% din ce vor corpii lui cavernosi.
-Chuck Norris face Wheelie pe un Monociclu !!!!

-Chuck Norris TRANTESTE usile rotative.

-Chuck Norris nu vaneaza, pentru ca asta ar presupune probabilitatea lipsei unui rezultat satisfacator, el UCIDE.
-Doar Chuck Norris poate sa omoare doua pietre cu o singura pasare.
-Lui Chuck Norris nu i-a crescut niciodata par pe cojones pentru ca parul nu creste pe otel.
-Chuck Norris este singurul om de pe planeta care te poate lovi in spatele fetzei.

-Moartea a avut odata o experienta aproape Chuck Norris.
-Chuck Norris nu este "dotat" ca un cal, caii sunt dotati ca Chuck
Norris.
-Chuck Norris a inecat odata un peste.
-Copiii plang la nastere pentru ca simt ca intra intr-o lume cu Chuck
Norris.

duminică, 27 aprilie 2008

VISE DE LUX. TOP 10 CELE MAI SCUMPE CAMERE DE HOTEL DIN LUME (GALERIE FOTO)


Ce poţi face cu 25.000 de dolari? Poţi cumpăra o maşină de clasă medie, poţi achiziţiona un teren de casă în afara Bucureştiului, sau poţi face o excursie în jurul lumii. Mai există însă o variantă pentru cei bogaţi: o noapte de cazare în Bahamas. Cea mai scumpă cameră de hotel din lume este în Bahamas. 25.000 de dolari pe noapte costă apartamentul de zece camere situat pe podul ce uneşte cele două turnuri ale hotelului Atlantis, din Paradise Island.


Pe poziţia a doua este apartamentul imperial al hotelului President Wilson din Geneva. Situat la ultimul etaj, apartamentul de 23.000 de dolari este considerat ideal pentru cei care ţin la intimitate şi, mai ales, la securitate. Geamurile şi uşile sunt blindate, iar panorama este de vis: lacul Geneva şi Mont Blanc.


Podiumul este completat de Hotelul Martinez din Cannes
.

O noapte în apartamentul prezidenţial cu vedere spre celebra „La croisette” îţi scoate din buzunar 18.000 de dolari. Nu degeaba, este singurul penthoase cu terasă de pe Coasta de Azur şi poate găzdui petreceri cu peste 100 de invitaţi. Legenda spune că un şeic arab a vrut să-l închirieze pe cinci ani, dar a fost refuzat.



Pentru locul 4
trebuie să travesăm oceanul.
Ne oprim la New York, ne cazăm la Plaza Hotel şi cerem cheia de la Presidential Suite. 15.000 de dolari pentru cinci camere, cinci băi, un asistent şi un bucătar personal, inclusiv o terasă cu vedere spre Central Park şi o colecţie de 2.000 de sticle de vin.







Ne întoarcem pe bătrânul continent
pentru Villa La Cupola. Roma, pe Via Vittoria Veneto, şi totul aminteşte de marele imperiu, mai puţin nota de plată: 14.500 de dolari pentru mai puţin de 24 de ore de Dolce Vita.







Rămânem în Italia pentru locul 6,
ocupat de apartamentul prezidenţial al hotelului Cala di Volpe, situat pe Costa Smeralda, în estul Sardiniei. Costă 14.000 de dolari, dispune de o piscină cu apă de mare şi a devenit celebru în 1977, când aici au fost filmate mai multe scene din filmul „James Bond, Spionul Care M-a Iubit”.










Locul 7 revine hotelului
Fairmont San Francisco. Trei dormitoare, o sufragerie pentru 50 de oaspeţi, o librărie, o sală de biliard şi o cameră secretă fac din Penthouse Suite cel mai scump apartament de pe Coasta de Vest: 10.000 de dolari pe noapte.




Din top nu putea lisi Beverly Hills. Hotelul preferat al starurilor de cinema, Regent Beverly
Wilshire a fost inaugurat în anul primei ediţii a Premiilor Oscar. Acum doi ani, la ultimul etaj a fost amenajat un apartament de lux, cu un tarif de 7.500 de dolari. Aici totul poate fi acţionat din telecomandă, inclusiv încălzirea scaunului de toaletă.






Acelaşi tarif şi în Istanbul. Aşa-numitul apartament al Sultanului din hotelul Çirağan Palace
este considerat un exemplu de opulenţă orientală. Este decorat numai cu materiale naturale, are aproape 400 de metri pătraţi şi o privelişte superbă spre Bosfor.









Pe poziţia a zecea este cel mai scump apartament din
Paris: Belle Etoile Suite din Hotelului Meurice
.
Situat pe Rue de Rivoli, la ultimul etaj, apartamentul de 7.300 de euro pe noapte este înconjurat de o terasă ce oferă o privelişte panoramică a metropolei franceze.







Surprinzător, singurul hotel de şapte stele din lume nu intră în top zece. Cele două apartamente regale de la Burj Al Arab costă fiecare mai puţin de 7.000 de dolari pe noapte. Chiar dacă oaspeţii sunt aşteptaţi la aeroport cu un Rolls Royce, iar apartamentele dispun de lifturi private, paturi rotative sau săli de cinema.

Sursa: Antena 3

sâmbătă, 26 aprilie 2008

Si mai multa cenzura in China


Cele mai afectate companii de internet sunt cele stabilite in capitala Beijing

Noi informatii, publicate de mai multe organizatii pentru drepturile omului, releva ca statul chinez continua sa adauge restrictii pentru mediul online. Raportul facut public de Reporters Sans Frontieres si China Human Rights Defenders Group este semnat de un anonim care pretinde ca este angajat in departamentul IT al unei mari companii chineze, relateaza The Guardian.


“Guvernul monitorizeaza internetul cu ajutorul mai multor tehnologii de filtrare, supraveghere din partea politiei cibernetice si propaganda, toate cu investitii masive din partea statului chinez”, scrie autorul raportului, numit generic Mr. Tao. “Cenzura draconica vaneaza orice este legat de democratie, drepturile omului si libertate de exprimare”, se mai spune in document. Studiul spune ca cel mai mare control este exercitat asupra retelelor companiilor care au sediul in capitala Chinei sau in apropiere.


Articole inlocuite
“Fie din proprie initiativa, fie la ordin membrii biroului de monitorizare, imediat cum un subiect capteaza atentia publicului, atrag atentia administratorilor ca pastrarea stabilitatii politice si sociale este importanta. Site-urilor li se cere scoaterea articolelor respective, sau mutarea lor intr-o zona mai putin vizibila, blocarea comentariilor si intreruperea oricarei urmariri a subiectului, precum si inlocuirea acestora cu mesaje oficiale”, se mai mentioneaza in raport.

Cel mai mare portal din China, Tengxun, este unul dintre cei care supusi mai putin acestei atentii, fiindca au sediul intr-o alta regiune a Chinei, la Shenzhen.


Jocurile Olimpice in pericol
China are in acest moment a doua populatie internauta din lume, cu peste 160 de milioane de utilizatori, iar guvernul chinez este supus la presiune de comunitatea interanationala pentru a scadea nivelul cenzurii pana inaintea jocurilor olimpice de anull viitor. China nu este insa singura tara care impune cenzura pe internet.

In Birmania, ca urmare protestelor anti-guvernamentae de masa din ultima perioada, guvernul a sistat aproape orice comunicatii in capitala Rangoon si in apropierea ei. Dupa ce oprise accesul la internet regimul dictatorial de la Rangoon a sistat si sitemele de telefonie mobila, fixa si prin satelit pentru a impiedica ca imagini ale protestelor democrate sa fie difuzate in alte tari.

vineri, 25 aprilie 2008

Specialitati: Vodka cu usturoi



Pentru sunt o natie inventiva si bogata (da asta nu are nicio legatura cu subiectul), rusii au inventat un nou tip de vodka: cu usturoi! Suna aiurea? Ei spun ca e buna!

Aceasta este produsa de Vodochnaya Artel “YAT”, o distilerie ruseasca. Tot ei sunt cei care au scos pe piata si vodka cu aroma de naut (care s-a vandut foarte bine). Vodka cu usturoi se vrea a fi in primul rand un leac bun impotriva racelii si, in acelasi timp, bautura cu specific national.

Nu s-a dovedit inca daca aceasta are si capacitatea de a alunga vampirii insa… te vom tine la curent.

Daca iti imaginezi ca gustul ei este scarbos, ar trebui sa incerci. Desi sunt rusi si sunt in stare sa bea si vodka cu absolut orice (chiar si cu nevestele), simtul calitatii il au foarte bine dezvoltat. Si nu am auzit pe nimeni sa se planga!

joi, 24 aprilie 2008

Bere de 15 milioane de euro


Producatorul de apa minerala Romaqua Group a alocat un buget de 15 milioane de euro pentru promovarea unei noi beri.

Numele noului brand este, potrivit surselor citate de Business Standard, Albacher, care va fi urmat de alte doua marci noi de bere, Altburg si Mulbacher, dar in 2009, potrivit acelorasi surse. Noua bere va fi imbuteliata si la doza si la PET.


Berea Albacher va fi promovata pe toate planurile, si prin ATL si BTL, si pe toate canalele media – televiziune, radio, print, outdoor si online. In campanie vor fi folosite si materiale promotionale, si sponsorizari. Agentia cu care va colabora Romaqua Group la lansarea brand-ului este Chrysopeea Design.


Imbutelierea berii a inceput in aprilie, la fabrica din Sebes, in care s-a investit pana acum o suma de 40 de milioane de euro, dar care ar putea ajunge in curand la 60 de milioane, potrivit declaratiilor lui Cretu, in Business Standard. Albacher va fi concurentul direct al berilor Lowenbrau de la InBev, Gosser si Ciuc Premium de la Heineken si Tuborg de la URBB.


Portofoliul de bauturi al Romaqua Group include apa minerala Borsec, bauturile carbogazoase Giusto, bauturile naturale Giusto Natura, cafeaua Metropolitan si altele.


Piata interna a berii are o valoare estimata la 1 miliard de euro, cei mai importanti jucatori fiind Heineken, InBev, Ursus Breweries si URBB

luni, 21 aprilie 2008

Are baterie si iti salveaza relatia. Si nu, nu e vibratorul.


Ai uitat vreodata aniversarea casatorie voastre? Bineinteles ca ai uitat-o, doar nu o sa tii minte chiar orice. In schimb, scandalul care a urmat dupa aia sigur l-ai tinut minte! De acum, insa, acest lucru nu se va mai intampla pentru ca niste baieti destepti (si probabil casatoriti) au rezolvat problema, inventand "The Remember Ring", verigheta care-ti aduce aminte de ziua cand ti-ai legat destinul de aleasa inimii tale bla bla bla.

Verigheta incepe, cu 24 de ore inainte de data aniversara, sa se incalzeasca timp de 10 secunde la fiecare ora, astfel incat este imposibil sa uiti ca trebuie sa-i iei ceva frumos, ca sa treaca peste trauma ca e maritata de 20 de ani cu tine. In plus, bateria miniaturala din interiorul verighetei nici nu trebuie schimbata niciodata, deoarece transforma caldura degetului tau in electricitate, functionand o vesnicie. Costa doar 1800 RON - dar gandeste-te ca chipul sotiei tale atunci cand va vedea ca in fine ti-ai amintit data casatoriei voastre este nepretuit.

duminică, 20 aprilie 2008

Top 10: creaturi oribile din reclame!

Publicitarii nascocesc de obicei lucruri oribile, dar unele intrec orice masura. Fie pentru ca sunt asa de urate incat le poti compara cu soacra-ta, fie pentru ca sunt asa de gay ca l-ar face si pe Elton John sa-si regandeasca identitatea sexuala. Iata-le:

10. Piticii de gradina de la Banca Tiriac
Piticii de gradina sunt oribili. Piticii de gradina care primesc credite pentru greble de clestar, spre deosebire de tine, caruia banca nu-i da bani pentru o masina pentru ca ai salariu prea mic, sunt nu doar oribili, ci si candidati siguri pentru excutii pe stadioane in cazul in care vei lua vreodata puterea.

9. Mr. Proper
Mai cunoscut si drept Mr. Clean sau Mr. Muscolo. Pentru cei mai in varsta arata ca Lauritsen din serialul "Mostenirea familiei Guldenburg", pentru cei mai tineri, ca Jean-Paul Gaultier. Ce poate fi mai oribil decat un gay mare cat usa care iti intra pe neasteptate in casa?

Vine pe la casnicele singure, dar dotate cu 2-3 copii (fertilizarea in vitro este extrem de populara printre gospodinele din Romania) cand au probleme cu podeaua din bucatarie. Serviciile sale se rezuma, insa, doar la podea. Mai vine si pe la barbatii singuri, slabi si cu ochelari, care nu se descurca cu curatenia. Gurile rele spun ca atunci cand pleaca de la ei, bucataria e si mai plina de pete lipicioase.

8. Omuletul de la Flanco
Ala care urla "Ce preturi au astia, ba!" Daca ai vedea pe strada un asemenea individ, singura dilema ar fi legata de cea mai rapida metoda pentru a-l ucide. In plus, este si oribil desenat, parca ar fi facut in MS Paint. De bunica. Sau de Picasso.

7. Cerbul Cornel (Ciucas)

Cum e sa-l ai sef pe Bambi? Mai ales ca, fiind Bambi in varianta romaneasca, e foarte posibil ca si-a angajat si o caprioara pe post de assistant manager si ca o data pe saptamana trec pe la el sconcsul Flower si Bocanila si pleaca impreuna la bere unde stau juma de zi pana ajung sa planga unul pe umarul altuia amintindu-si de vremurile bune. Cam genul asta de om e Cornel.

6. Fulga
O vaca ce stalceste limba romana si vorbeste fara niciun sens. Si mai are si o voce oribila. Si se da si in leagan, desi are juma' de tona. Si cand o sa se faca mai mare o sa ne impuie capul ca e urata si grasa si n-o iubeste nimeni, iar toti taurasii ii spun "Esti atat de simpatica incat as vrea sa nu stricam relatia speciala pe care o avem; hai sa ramanem doar prieteni, da?" Si probabil o sa se faca si un film despre viata ei cu Renee Zellweger.

5. Porcul albastru de la Antefrig
E neprietenos si isteric si nu arata a fi comestibil. Si nici nu intelegem ce legatura are cu pateul, care stie toata lumea ca e facut din E-uri.

4. Nelu (Foltene)
Nelu este soricelul din reclama la tratament pentru par, ala care nu poate iesi din vizuina din cauza frezei afro si care canta "Azi mi-l prind in coada, maine mi-l fac valvoi". Sotia lui e o blonda obosita care citeste Mousopolitan si se da in balansoar, iar el umbla prin casa in halat si papuci. Daca iti poti imagina un stil de viata mai oribil, foarte bine, dar noi nu vom admite nici sub tortura ca te cunoastem.

3. Ratoiul Anitra
Pare un tip super OK (afara de faptul ca e o clona nereusita a lui Donald Duck) pana in clipa in care iti dai seama ca jobul lui ii cere sa stea toata ziua cu ciocul in veceu.

2. Puiul de la Transavia

Greu de imaginat ceva mai oribil decat un pui congelat pe care copilul tau il scoate din frigider, il duce in parc si il arunca in are spunand "Zboara, puiule, zboara". Poate si mai oribil ar fi daca chiar ar incepe sa zboare. Dupa care i-ar manca creierul copilului, ca orice zombi care se respecta.

1. Magda Catone (Bonux
)
Nu comentam. Nici cu George Lucas si cu tot CGI-ul din lume nu poti obtine ceva mai oribil decat Magda Catone in reclamele de la Bonux.

Sex si Somn la Serviciu


Pana acum, sexul si dormitul la serviciu au fost niste activitati extrem de incomode, cu un mare potential de a degenera in discopatie si de a se solda si cu niste urme de tastatura pe fund sau pe fata (dupa caz).

Designerii companiei Nappak din Germania si-au scremut insa imaginatia (fiind nemti, probabil ca au inceput proiectarea cam prin epoca lui Goethe ca sa poata inventa in 2008 un produs nou) si au realizat patul pliant pe care il poti intinde la serviciu si care are in dotare chiar si atmosfera romatica (mai utila totusi pentru sexul la serviciu decat pentru dormit).

Portabil si gonflabil
Nappak (n-au mai avut imaginatie si pentru nume) sta impachetat intr-un tub roz (ma rog, nu ne foarte clar cum au decis ca barbatii s-ar da in vant dupa aceasta culoare). de dimensiuni decente, pe care il poti trage dupa tine pe rotile. In numai cateva minute, patul se scoate din tub, se umfla (nu am putut afla cum, probabil cu o pompa de bicicleta, genul de accesoriu pe care nu se poate sa nu-l ai in sertar la birou) si se foloseste la sex sau somn.

Designerii ne asigura ca, daca il pui cu spatele la o sursa de lumina, combinatia de alb si portocaliu creaza o atmosfera romantica. Cel mai tare ne-au impresionat insa dimensiunile, care ne permit sa spunem ca Nappak este primul pat gonflabil in care poti dormi decent: aproape 2,4 metri lungime si 80 cm latime. Si, datorita formei sale, Nappak iti permite si sa-ti faci de cap fara sa te vada seful, care sigur n-o sa aiba nesimtirea sa vrea sa verifice ce faci in pat la serviciu.

Autor: George Diaconescu
Sursa: menreport.ro

sâmbătă, 19 aprilie 2008

Un elev de doar 13 ani din Germania a făcut de râs NASA

Un elev în vârstă de doar 13 ani din Germania a făcut de râs Agenţia Spaţială Americană. Copilul a corectat o serie de calcule făcute de specialiştii NASA, care indicau şansele ca un asteroid să lovească Pământul.

NASA a recunoscut eroarea. Ştirea a apărut astăzi, într-un ziar german. Nico Marquardt a folosit datele Institutului de Astrofizică din Potsdam şi a ajuns la concluzia că şansele ca un asteroid să lovească Terra sunt de 1 la 450. Potrivit calculelor făcute de specialiştii NASA şansele ca asteroidul Apophis să lovească Terra erau de numai 1 la 45.000.

Asteroidul Apophis - care în greacă înseamnă Distrugătorul - se va apropia cel mai mult de Pământ pe 13 aprilie 2029. Micul geniu în astrofizică a calculat că, dacă asteroidul se loveşte de unul dintre cei peste 40.000 de sateliţi artificiali, traiectoria îi va fi schimbată, aşa că ar putea lovi Pământul peste 28 de ani, când va trece din nou pe lângă noi.

Atât Nico Marquardt, cât şi specialiştii de la NASA sunt de acord că un asemenea impact ar însemna sfârşitul vieţii pe pământ. NASA lucrează deja pentru găsirea unor soluţii de distrugere a asteroidului.
Sursa: Realitatea.net

joi, 17 aprilie 2008

Oamenii de ştiinţă au încercat să reproducă vocea Omului de Neanderthal


Vocea Omului de Neanderthal a fost sintetizată pentru prima oară la 30.000 de ani după ce această specie a dispărut.

Oamenii de ştiinţă din SUA au folosit o reproducere a laringelui lui Homo neanderthalis şi modele generate pe computer pentru a imita modul în care acesta vorbea.

Doar un sunet, "e", a fost generat până acum, care sună strangulat şi nazal, în comparaţie cu echivalentul său actual.

Robert McCarthy, de la Florida Atlantic University, care conduce echipa de cercetători, a declarat că speră să reuşească să reproducă o întreagă propoziţie.

Sursa: TimesOnline
Foto: timesonline.co.uk

miercuri, 16 aprilie 2008

Cel mai expresiv robot din lume FOTO şi VIDEO


Este un pic diferit faţă de roboţii la care se gândesc majoritatea oamenilor: este foarte mic, este blănos, seamănă mai mult cu un Gremlin decât cu un om, dar este foarte inteligent şi, mai ales, este "Stradivarius" al roboţilor expresivi. Acesta este Leonardo, micul robot dezvoltat de Massachusets Institute of Technology în cadrul Personal Robots Group.

"Decât să cerem oamenilor să înveţe o nouă metodă de comunicare pentru a interacţiona cu roboţii, cercetarea noastră doreşte să dezvolte roboţi care pot învăţa în mod natural de la oameni, prin metode umane. Scopul nostru este ca roboţii să înveţe rapid noi aptitudini prin instrucţiunile primite de la oameni şi câteva demonstraţii. După ce o sarcină este învăţată, robotul va fi capabil să înţeleagă cum se execută sarcina în parteneriat cu un om. Leonardo are 61 de grade de libertate, dintre care 32 sunt doar ale feţei. Drept urmare, Leo are expresii faciale aproape umane", a declarat unul dintre cercetători.

Leo este un roboţel incredibil: el poate memora feţele oamenilor cu care interacţionează, pe care îi va recunoaşte ulterior. El este dotat şi cu un simţ tactil, pentru a evita coliziunea cu alte obiecte şi pentru a recunoaşte gesturile umane care implică atingerea, de la plăcerea îmbrăţişărilor, gândilatul sau durerea când cineva îl strânge prea tare de braţ.

Scopul cercetătorilor este să creeze o maşină capabilă să înveţe de la oamenii în termenii lor, fără a fi necesar ca ei să fie experţi în programare.

Aşteptăm cu entuziasm momentul când adorabilul Leo va fi de vânzare pe piaţă. Cu asemenea caracteristici incredibile, va deveni rapid roboţelul preferat al oamenilor.

Sursa: Robotic.media.mit.edu

marți, 15 aprilie 2008

Straniu sau Stiinta ?

1) New York City are 11 litere.

2) Afghanistan are 11 litere.

3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993), are 11 litere.

4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.

1) New York este statul numarul 11.

2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11.

3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord.
9 +2 = 11

4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11

5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11.
9+1+1=11

6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al politiei in America 911. 9+1+1=11.
Simpla coincidenta??? Continua sa citesti...

1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254.
2+5+4= 11. CNN report

2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11.

3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.

4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11....

Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase.

Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila.

Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului. Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Allah, in timp ce anumite persoane vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Allah si va fi pace.

Aceasta strofa este strofa numarul 9.11 din Coran.

Inca nu esti ferm convins....?!

Fa asta si dupa aia imi spui :

Deschide Microsoft Word si :

1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Acesta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 turnuri .

2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48.

4. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS.


Impresionant, nu-i asa??? Te sfatuiesc sa intri in Microsoft Word si sa verifici ceea ce se intampla... Impresionant...

Sau incearca sa scrii cu litere mari cuvantul "MILLENNIUM" in acelasi format, si iti va arata

De Ce?



1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?

2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?

3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?

4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?

5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?

6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?

7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa
angajeze balerine mai inalte ?

8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?

9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?

10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?

11. Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?

12. Adam avea buric ?

13. Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste
pantaloni ?

14. Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul
lui Mickey zambeste ?

15. Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ?

16. Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata
de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o
felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?

17. De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?

18. Cum se va numi epoca care va succede epoca contemporana?

19. Daca despre o femeie se spune atunci cand nu este moarta ca este
vie,de ce nu face struguri?

20. Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar un
romaneste?

21. Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?

22. Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de
corp?

23. Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice,de ce nu si
interiorul tubului?

24. De ce nu suna ocupat cind gresim numarul?

25. De ce iti trebuie programare la clarvazator?

26. Daca azi sunt zero grade, si maine e de doua ori mai frig, cat de
frig va fi maine?

27. Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?

28. De ce morcovii sunt mai portocalii decit portocalele?

29. De ce oamenii te cred pe cuvant cand le spui ca exista 400 milioane
de stele pe cer, dar cand le spui ca aceasta banca a fost proaspat
vopsita, cred ca glumesti?

30. De ce sucul de lamaie este in mare parte din ingrediente sintetice,
pe cand in solutia de spalat vase este zeama de lamaie adevarata?

31. De ce Tarzan nu are barba?

32. Oamenii casatoriti traiesc mai mult, sau doar li se pare?

33. Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?

34. Cum se impacheteaza bilutele de polistiren candvrei sa le trimiti
pachet?

35. Cum ar arata scaunele, daca am avea genunchii la spate?

36 De ce femeile nu merg niciodata singure la WC?

37. Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie
termosul cand e vara si cand e iarna?

38. Eschimosii orbi au caini de sanie dresati pentru orbi?

39. Un sofer care lucreaza pe masini de desapezire, cum ajunge
dimineata la servici ?

40. Daca penisul se micsoreaza la apa rece, de ce nu se mareste la apa
calda?

luni, 14 aprilie 2008

Copiii petrec aproximativ 103 minute pe zi pe Internet



Deşi este considerat o sursă modernă de cunoaştere, Internetul poate deveni pentru copii extrem de periculos. Ultimele studii arată că frecvenţa utilizării calculatorului şi a Internetului de către copii, în defavoarea altor activităţi, a crescut din ce în ce mai mult.

Potrivit celui mai recent studiu al Consiliului Naţional al Audiovizualului, 73% dintre copiii cu vârste între 6 şi 15 ani, au auzit de Internet, iar dintre acestia trei sferturi l-au utilizat, cel mai adesea, acasă, la şcoală sau la prieteni. 44% dintre copii utilizează Internet-ul iar 64% dintre aceştia o fac cel puţin o dată pe săptămână.

Într-o zi obişnuită copiii petrec, în medie 103 minute utilizând Internet-ul. Cei mai mulţi, ca să se joace. Sunt urmaţi însă, extrem de aproape, de cei care folosesc Internetul doar ca să converseze cu prieteni, colegi sau... necunoscuţi. Ceilalţi în special ascultă muzică, dau e-mailuri sau îşi caută informaţii. Pentru majoritatea copiilor şi adolescenţilor, calculatorul înseamnă relaxare sau un mijloc foarte la îndemână, de comunicare.
Sursa: Realitatea TV

duminică, 13 aprilie 2008

O noua metoda de contraceptie pentru barbati



In Australia a fost descoperita o noua metoda contraceptiva pentru barbati - o substanta injectabila, pe baza de hormoni. Pentru a fi eficace, injectia trebuie facuta de cel putin patru ori pe an, potrivit cercetatorilor australieni citati de presa de la Antipozi. Injectia are acelasi efect ca pastilele anticonceptionale luate zilnic de femei, informeaza news.com.au.
Cercetatoriii sustin ca aceasta este o metoda sigura si rapida de contraceptie, care are efect in 95 la suta din cazuri. Pana in prezent, singura metoda fara bariera descoperita pentru barbati era vasectomia.


Substanta injectabila are ca efect inhibarea temporara a producerii spermei. Realizata dintr-o combinatie de hormoni, substanta trebuie administrata o data la 2-3 luni.

Oamenii de stiinta de la Institutul de Cercetare ANZAC au testat substanta pe 1756 de barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 51 de ani, si au constatat ca are un efect mult mai rapid decat substantele bazate doar pe hormoni androgeni.

Profesorul Peter Liu, co-autorul studiului, a declarat ca este dezamagit de faptul ca marile companii farmaceutice nu au fost interesate sa produca substanta pentru comercializare.

"Consider ca este neaparat nevoie ca acest mijloc de contraceptie sa apara pe piata, deoarece am vazut ca exista foarte multe cupluri in care femeile nu vor sa ia contraceptive orale ori nu le tolereaza, sau cazuri in care barbatii doresc sa faca cat mai tarziu o vasectomie", a spus profesorul Liu.

"Nici o mare companie nu s-a arata interesata de a produce si comercializa aceasta substanta si nu inteleg de ce", a adaugat acesta.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) intentioneaza sa testeze metoda timp de trei luni.
Sursa:hotnews.com

sâmbătă, 12 aprilie 2008

1 milion de virusi


Numarul de programe periculoase, virusi, worms si trojans, in circulatie a atins de curand plafonul de 1 milion.

Numarul ridicat al programelor de acest tip a fost anuntat de catre firma de securitate IT Symantec, in cadrul celui mai recent raport bi-anual Internet Security Threat Report, potrivit BBC.co.uk. Marea majoritate a acestor programe a fost creata in ultimele 12 luni, potrivit raportului.


Cyber-infractorii scot pe banda rulanta malware pentru a incerca sa pacaleasca programele anti-virus, care cauta caracteristici pe care le-au introdus deja in baza de date.


Raportul Symantec acopera a doua jumatate a anului 2007, perioada in care compania a detectat si inregistrat 499.811 de amenintari noi, cu 136% mai mult decat in prima jumatate a anului trecut. In total, in 2007, Symantec a detectat 711.912 de amenintari noi, care a adus numarul total al virusilor recunoscuti de programele anti-virus la peste 1,1 milioane. Astfel, aproape doua treimi din codurile malitioase au fost create in 2007.


Marea majoritate a virusilor sunt tintite catre PC-uri care au ca sistem de operare Windows-ul.
Sursa: Notoriu.ro

vineri, 11 aprilie 2008

Agresorii sexuali vor fi castrati


Nu vă bucuraţi prea tare pentru că nu se va întâmpla în România, ci în America, în capitala statului Louisiana, Baton Rouge. În această săptămână, Senatul a făcut primul pas în a le acorda judecătorilor autoritatea de a-i condamna pe agresorii sexuali la...castrare, fizică sau chimică.

Proiectul de lege a fost înaintat de senatorul Nick Gautreaux pentru a oferi unui judecător posibilitatea de a opta pentru administrarea de acetat de medoxiprogesteron (castrare chimică), la prima agresiune sexuală. La a doua abatere, judecătorul trebuie să specifice perioada de tratament , asta dacă şi un medic expert este de acord că tratamentul îl va ajuta pe acuzat.

Agresorul poate opta pentru castrare fizică la prima sau a doua abatere, dacă acceptă intervenţia chirugicală şi judecătorul este şi el de acord.

Gautreaux este de părere că una sau ambele metode îl vor ajuta pe agresorul sexual să-şi reducă libidoul şi îl împiedică să mai comită alte acte de violenţă de acest gen.

Senatorul a mai specificat că niciuna dintre castrări nu îl scuteşte de închisoare şi nici nu îi reduce din pedeapsă vinovatului.
Sursa:Romantica.ro

joi, 10 aprilie 2008

O televiziune la 90.000 de romani


Romania are 79 de televiziuni pentru 7,4 milioane de case cu televizor, conform bazei Masive.

In Romania exista 79 de televiziuni pentru 7,4 milioane de case, conform bazei de date Masive, lansata miercuri de Comisia Europeana si European Audiovisual Observatory, anunta Mediafax. Cifra se refera la televiziuni nationale si regionale, acestora alaturandu-se un numar de aproape 200 de posturi locale, cnofmr datelor CNA.



Problema numarului mare de televiziuni din Romania apare destul de frecvent in discursurile specialistilor de media. Intr-o editie a emisiunii Media Brief, Attila Gasparik, vicepresedintele CNA punea calitatea slaba a productiilor de televiziune din Romania, in parte pe seama ofertei prea mari, care in loc sa creeze competitie, genereaza delasare.

In vreme ce in Romania varfurile zilei inseamna o audienta undeva in jurul a 16% cota de piata, in tari cu o oferta mai redusa, dar mai buna calitativ, cea mai buna emisiune a unei seri poate atinge si 60-65% cota de piata, cum este cazul unor seriale ca Dr. House in Ungaria.


Masive contine date despre peste 3.000 de canale de televiziune si peste 2.600 de companii din 29 de state, membrele Uniunii Europene plus Croatia si Turcia. Baza de data Masive poate fi accesata gratuit pe internet la adresa mavise.obs.coe.int. Baza de date a Uniunii Europene nu este completa, urmand sa fie actualizata. In prezent, exista circa 7.000 de posturi de televiziune in Europa.
Sursa: Notoriu.ro

miercuri, 9 aprilie 2008

Pavarotti a facut playback in ultima aparitie pe scena


Aria interpretata de Pavarotti la Torino a reprezentat si ultima sa aparitie pe scena, insa tenorul si muzicienii au facut playback, dupa cum anuntat publicatia britanica The Guardian, pornind de la dezvaluirile facute de dirijorul Leone Magiera.

Pavarotti era deja slabit de boala si, temindu-se sa nu-i cedeze vocea in timpul ariei interpretate in fata a citorva milioane de telespectatori, a preferat sa apeleze la o inregistrare video, la un playback atent studiat si la orchestra care i-a facut pe plac si a inregistrat piesa cu citeva zile inainte.

In cartea sa “Pavarotti visto da vicino” (Pavarotti vazut de aproape), Magiera spune: “Marea cariera a lui Pavarotti s-a incheiat cu un spectacol virtual, lucru trist, dar inevitabil.
Sursa:Cotidianul.ro

marți, 8 aprilie 2008

A făcut o avere vânzând spermă on-line


John Gonzales, un şarlatan care vindea spermă on-line cuplurilor de lesbiene a fost închis azi noapte, după ce a fost găsit vinovat de fraudă şi fals.

Bărbatul cerea 2000 de lire sterline pentru o "donaţie de spermă" şi totul se întâmpla pe web-site-ul propriu, www.mannotincluded.com. Site-ul a intrat în faliment anul trecut.

Gonzales avea o datorie de 21.000 de lire sterline către curierul de spermă, City Sprint. Neclar şi în acest moment este de unde făcea rost şarlatanul de spermă.

În urmă cu doi ani, specialiştii au explicat că a cumpăra spermă de pe interent este extrem de periculos. Poate fi infectată cu tot felul de boli grave sau poate proveni chiar de la animale.

Primul bebeluş conceput cu spermă cumpărată de la acest om aparţine unui cuplu de lesbiene Jaime Saphier, 26, şi Sarah Watkinson, 31.

luni, 7 aprilie 2008

ADEVAR

Colectie alba la Design Porsche


Albul e la mare moda in design, de la masini la haine la accesorii, astfel ca si Porsche Design lanseaza o colectie alba.

Desi cunoscuti in general pentru conceperea de obiecte negre si stilate, designerii Porsche au creat o colectie de obiecte albe si... stilate. Noua Porsche Design White Collection are ca obiect central si de efect o varianta alba a telefonului mobil care a castigat numeroase premii, potrivit luxurylaunches.com.


Restul obiectelor din colectie variaza de la stilouri si pixuri la jachete, serviete pentru laptop-uri, ochelari de soare si de la bijuterii la brichete.


„Culoarea alba simbolizeaza puritatea, dar subliniaza si forma produsului. Aceste caracteristici fac albul un mediu excelent pentru limbajul nostru de design minimalist”, a declarat Roland Heiler, Managing Director la Porsche Design Studio situat in localitatea austriaca Zell am See.


Colectia va fi lansata in magazinele din lantul Porsche Design luna viitoare. Produsele care tin de atelierul de design sunt vandute fie in magazinele proprii, fie in magazine de franciza, magazine universale si anumite buticuri specializate si exclusiviste.
Sursa: notoriu.ro

duminică, 6 aprilie 2008

Un milion de dolari pentru virginitate!



O femeie din Malayezia şi-a dat soţul în judecată pentru că acesta i-a luat virginitatea, minţind-o cu false promisiuni.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, este profesoară şi s-a supărat pe faptul că soţul ei refuză să participe şi la nunta tradiţională, mulţumindu-se doar cu actele de la primărie.

"Aceasta nu este căsătorie, ci umilire şi tortură mentală", a declarat femeia.

Cei doi s-au cunoscut în 2006 şi, după ce s-au întâlnit timp de câteva luni, el i-a propus să se culce cu el şi să se căsătorească. Deşi şi-au înregistrat mariajul la primărie, soţul nu a vrut să treacă şi prin căsătoria tradiţională chinezească.

"Aceasta este doar o căsătorie pe hârtie. Nu este ceea ce o femeie îşi doreşte. Este un mariaj obţinut prin neprezentare", a declarat avocatul profesoarei.
Sursa: Romantica.ro

sâmbătă, 5 aprilie 2008

Cursuri pentru cei care vor să intre în industria porno


Starul porno Courtney Cummz va lansa o serie de filmuleţe care îşi propun să iniţieze persoanele doritoate să intre în industria filmelor pentru adulţi.

Materialul va costa 4.000 de dolari şi va fi filmat în timpul unui weekend. Filmuleţul va include tot ce ţine de pornografie, de la remuneraţia unui star porno până la modalitatea de a promova un site cu conţinut explicit sexual.

Sursa: St. Petersburg Times
foto: tampabay.com

vineri, 4 aprilie 2008

Un câine din rasa boxer a devenit părintele unei... capre



Un câine din rasa boxer, Billy, a devenit tatăl surogat al unei căpriţe la un centru pentru animale din Anglia.

Billy cel inimos s-a ataşat foarte mult de ieduţul Lily, la o fermă din Buckfastleigh, unde au devenit o adevarată atracţie turistică.

Lily a fost abandonată de mama sa, deoarece caprele pot avea grijă doar de doi pui, iar în cazul ei, existau trei micuţi.

Katherine Tozer, unul dintre lucrătorii de la fermă, a vrut să aibă grijă de ieduţ, însă câinele acesteia, Billy, a dorit să preia el îndatoririle parentale.

A devenit foarte repede clar că boxerul este foarte fericit să o aibă în grijă pe căpriţă, iar acum nu o scapă din ochi şi o curăţă tot timpul.

Şi Lily pare la fel de fericită să-l aibă pe câine drept....tată.

Perechea a atras o mulţime de curioşi, care acum doresc să vadă cum va evolua relaţia celor doi în timp.
Sursa: Romantica.ro

joi, 3 aprilie 2008

Sexul reusit dureaza cat o pauza de reclame


S-a spulberat mitul conform caruia un act sexual este de calitate doar daca dureaza, sa zicem, cat un film. De fapt, durata unei pauze de reclame ar fi suficienta pentru o intalnire amoroasa reusita. O partida de sex satisfacatoare dureaza intre 3 si 13 minute, sustine un studiu realizat de sexologi americani. Nu te bucura prea devreme insa: in aceste minute nu este "contorizat" si preludiul.

Studiul, care urmeaza sa apara in revista Journal of Sexual Medicine, contrazice mitul conform caruia succesul sexual se contorizeaza in durata cat mai mare a acestuia.

Vestea este buna, insa nu te bucura in gura mare, pentru ca durata de 3-13 minute nu include si preludiul. In plus, specialistii au declarat ca un raport sexual care dureaza intre 1 si 2 minute este "prea scurt", conform cnn.com.

Cercetatorul Eric Corty spune ca, prin acest studiu, incearca sa ii relaxeze pe cei care cred ca doar "ce e mult, e bun si ca nu iti poti satisface partenerul decat daca rezisti foarte mult". "Rezultatele ne-au mai aratat ca atat barbatii, cat si femeile isi doresc ca preludiul si actul in sine sa dureze cat mai mult", a mai spus Corty.

Studiul a avut la baza un proiect realizat in 2005, pe durata a patru saptamani, in care activitatea sexuala a 1.500 de cupluri a fost cronometrata. Durata medie a actului sexual a fost de 7,3 minute. "Obtinerea unei durate mai mari devine deja dificila atat pentru barbatii in varsta, cat si pentru adolescenti", spune psihologul Marianne Brandon.

"In cultura noastra exista foarte multe mituri despre viata sexuala. De fapt, majoritatea oamenilor nu au o activitate sexuala atat de palpitanta pe cat cred ceilalti", mai spune Brandon.

Corty a mentionat ca studiul arata ceea ce terapeutii considera a fi normal in activitatea sexuala: "Cei care vor citi acest studiu, se vor gandi - <>", a spus acesta. "Speram sa se mai relaxeze putin in privinta asta".
Sursa: hotnews.ro

miercuri, 2 aprilie 2008

6 trucuri prin care sa pari mai destept decat esti


De multe ori ti-ai dorit sa pari mai citit decat esti, insa tot timpul s-a gasit cineva care sa te faca sa te simti inferior. A monopolizat intreaga discutie, iar tu te-ai simtit un simplu spectator care ori asculta, ori e liber sa-si faca de lucru in alta parte. Din fericire, exista cateva metode prin care poti sa pari mai destept decat esti. Noteaza-ti cateva sfaturi.

Majoritatea subiectelor fierbinti sunt dezbatute de persoane care stiu foarte putine lucruri despre acel subiect. Incalzirea globala, de exemplu. Foarte multi dintre cei cu care stai de vorba iti vor spune cum trebuie sa ne schimbam obiceiurile pentru a preveni acest fenomen, insa putini stiu ce inseamna, de fapt, incalzirea globala. Petrece-ti un pic de timp citind ce spun expertii despre acest subiect si nu vei avea cum sa dai gres cand incepi o astfel de discutie. Incearca sa pomenesti si cateva nume de savanti, pentru un plus de credibilitate.

Dobandeste cunostinte din domenii mai putin studiate. Facand acest lucru, ai foarte putine sanse sa intalnesti persoane care stapanesc acele domenii. Nimeni nu va sti daca ai habar de ceea ce spui sau daca ai facut vreo greseala. Vei fi considerat foarte destept. Poti, de exemplu, sa studiezi civilizatia egipteana sau viata unui faraon. Toata lumea te va asculta cu interes.

Pune intrebari. Cel mai bun mod de a folosi acest truc este sa pui intrebari al caror raspunsuri il stii deja. In plus, cand discuti un anumit subiect cu cineva care stie mai putine despre el decat tine, poti pune intrebari incuietoare si ai grija sa pari umil cand vezi ca interlocutorul tau nu stie ce sa raspunda. Cu cat exista mai multe persoane de fata, cu atat mai bine. Toata lumea te va respecta.

Invata citate. Oamenii te vor admira stiind ca esti in stare sa reciti versuri, cateva replici dintr-o piesa sau o vorba de duh a unui om de stiinta. Exista o multime de site-uri pe internet unde poti gasi asemenea citate. Invata unul pe zi. Daca vrei sa inveti versuri, alege cativa poeti cunoscuti. Toata lumea a auzit de ei, insa nimeni nu stie sa recite un vers.

Cand nu stapanesti un subiect, cel mai sanatos ar fi sa vorbesti cat mai putin. Cu cat deschizi mai mult gura, cu atat risti sa spui mai multe prostii. Zambeste si asculta, da din cap ca ai inteles ce spune interlocutorul si nimeni nu va banui ca esti paralel cu ce se discuta.

Foloseste cuvinte carora le cunosti sensul. Nimic nu te face sa pari mai penibil decat un cuvant folosit gresit. Limiteaza-te la ceea stii! Chiar daca iti ia cateva minute sa explici ceva ce se poate rezuma la un cuvant, daca nu esti sigur ca inseamna acel lucru, renunta.

Sursa: listverse.com

marți, 1 aprilie 2008

Mexicanii au arestat un...taur


Prizonier în spatele gratiilor pentru că s-a comportat ca... o bestie. Locuitorii unui oraş din sudul Mexicului au băgat la închisoare un taur.

Oamenii din Canalumtic au declarat că taurul le-a devorat recoltele de porumb şi le-a distrus două magazine din lemn.

Ofiţerul de poliţie Felipe Gomez a precizat că nu va elibera taurul până când stăpânul lui va plăti daunele, hotărâte de un judecător local.

Proprietarul, Moises Santiz, a spus că va plăti maxim 200 de lire sterline, atât cât a plătit acum patru luni când a cumpărat taurul.

Santiz a povestit că l-a cumpărat pe taur pe 4 noiembrie, şi l-a lăsat pe păşune să pască. Tarul a dispărut pe 1 martie şi a fost găsit după câteva zile, legat de veranda unei case din Canalumtic.

Nu este însă prima oară în Mexic, în regiunea Chiapas, când un animal este închis după gratii. Anul trecut un câine a fost băgat la închisoare după ce a muşcat o persoană, iar proprietarii săi au plătit şi o amendă de 9 lire sterline.
Sursa: Romantica.ro