duminică, 20 aprilie 2008

Sex si Somn la Serviciu


Pana acum, sexul si dormitul la serviciu au fost niste activitati extrem de incomode, cu un mare potential de a degenera in discopatie si de a se solda si cu niste urme de tastatura pe fund sau pe fata (dupa caz).

Designerii companiei Nappak din Germania si-au scremut insa imaginatia (fiind nemti, probabil ca au inceput proiectarea cam prin epoca lui Goethe ca sa poata inventa in 2008 un produs nou) si au realizat patul pliant pe care il poti intinde la serviciu si care are in dotare chiar si atmosfera romatica (mai utila totusi pentru sexul la serviciu decat pentru dormit).

Portabil si gonflabil
Nappak (n-au mai avut imaginatie si pentru nume) sta impachetat intr-un tub roz (ma rog, nu ne foarte clar cum au decis ca barbatii s-ar da in vant dupa aceasta culoare). de dimensiuni decente, pe care il poti trage dupa tine pe rotile. In numai cateva minute, patul se scoate din tub, se umfla (nu am putut afla cum, probabil cu o pompa de bicicleta, genul de accesoriu pe care nu se poate sa nu-l ai in sertar la birou) si se foloseste la sex sau somn.

Designerii ne asigura ca, daca il pui cu spatele la o sursa de lumina, combinatia de alb si portocaliu creaza o atmosfera romantica. Cel mai tare ne-au impresionat insa dimensiunile, care ne permit sa spunem ca Nappak este primul pat gonflabil in care poti dormi decent: aproape 2,4 metri lungime si 80 cm latime. Si, datorita formei sale, Nappak iti permite si sa-ti faci de cap fara sa te vada seful, care sigur n-o sa aiba nesimtirea sa vrea sa verifice ce faci in pat la serviciu.

Autor: George Diaconescu
Sursa: menreport.ro

Niciun comentariu: