luni, 7 aprilie 2008

Colectie alba la Design Porsche


Albul e la mare moda in design, de la masini la haine la accesorii, astfel ca si Porsche Design lanseaza o colectie alba.

Desi cunoscuti in general pentru conceperea de obiecte negre si stilate, designerii Porsche au creat o colectie de obiecte albe si... stilate. Noua Porsche Design White Collection are ca obiect central si de efect o varianta alba a telefonului mobil care a castigat numeroase premii, potrivit luxurylaunches.com.


Restul obiectelor din colectie variaza de la stilouri si pixuri la jachete, serviete pentru laptop-uri, ochelari de soare si de la bijuterii la brichete.


„Culoarea alba simbolizeaza puritatea, dar subliniaza si forma produsului. Aceste caracteristici fac albul un mediu excelent pentru limbajul nostru de design minimalist”, a declarat Roland Heiler, Managing Director la Porsche Design Studio situat in localitatea austriaca Zell am See.


Colectia va fi lansata in magazinele din lantul Porsche Design luna viitoare. Produsele care tin de atelierul de design sunt vandute fie in magazinele proprii, fie in magazine de franciza, magazine universale si anumite buticuri specializate si exclusiviste.
Sursa: notoriu.ro

Niciun comentariu: