duminică, 20 aprilie 2008

Top 10: creaturi oribile din reclame!

Publicitarii nascocesc de obicei lucruri oribile, dar unele intrec orice masura. Fie pentru ca sunt asa de urate incat le poti compara cu soacra-ta, fie pentru ca sunt asa de gay ca l-ar face si pe Elton John sa-si regandeasca identitatea sexuala. Iata-le:

10. Piticii de gradina de la Banca Tiriac
Piticii de gradina sunt oribili. Piticii de gradina care primesc credite pentru greble de clestar, spre deosebire de tine, caruia banca nu-i da bani pentru o masina pentru ca ai salariu prea mic, sunt nu doar oribili, ci si candidati siguri pentru excutii pe stadioane in cazul in care vei lua vreodata puterea.

9. Mr. Proper
Mai cunoscut si drept Mr. Clean sau Mr. Muscolo. Pentru cei mai in varsta arata ca Lauritsen din serialul "Mostenirea familiei Guldenburg", pentru cei mai tineri, ca Jean-Paul Gaultier. Ce poate fi mai oribil decat un gay mare cat usa care iti intra pe neasteptate in casa?

Vine pe la casnicele singure, dar dotate cu 2-3 copii (fertilizarea in vitro este extrem de populara printre gospodinele din Romania) cand au probleme cu podeaua din bucatarie. Serviciile sale se rezuma, insa, doar la podea. Mai vine si pe la barbatii singuri, slabi si cu ochelari, care nu se descurca cu curatenia. Gurile rele spun ca atunci cand pleaca de la ei, bucataria e si mai plina de pete lipicioase.

8. Omuletul de la Flanco
Ala care urla "Ce preturi au astia, ba!" Daca ai vedea pe strada un asemenea individ, singura dilema ar fi legata de cea mai rapida metoda pentru a-l ucide. In plus, este si oribil desenat, parca ar fi facut in MS Paint. De bunica. Sau de Picasso.

7. Cerbul Cornel (Ciucas)

Cum e sa-l ai sef pe Bambi? Mai ales ca, fiind Bambi in varianta romaneasca, e foarte posibil ca si-a angajat si o caprioara pe post de assistant manager si ca o data pe saptamana trec pe la el sconcsul Flower si Bocanila si pleaca impreuna la bere unde stau juma de zi pana ajung sa planga unul pe umarul altuia amintindu-si de vremurile bune. Cam genul asta de om e Cornel.

6. Fulga
O vaca ce stalceste limba romana si vorbeste fara niciun sens. Si mai are si o voce oribila. Si se da si in leagan, desi are juma' de tona. Si cand o sa se faca mai mare o sa ne impuie capul ca e urata si grasa si n-o iubeste nimeni, iar toti taurasii ii spun "Esti atat de simpatica incat as vrea sa nu stricam relatia speciala pe care o avem; hai sa ramanem doar prieteni, da?" Si probabil o sa se faca si un film despre viata ei cu Renee Zellweger.

5. Porcul albastru de la Antefrig
E neprietenos si isteric si nu arata a fi comestibil. Si nici nu intelegem ce legatura are cu pateul, care stie toata lumea ca e facut din E-uri.

4. Nelu (Foltene)
Nelu este soricelul din reclama la tratament pentru par, ala care nu poate iesi din vizuina din cauza frezei afro si care canta "Azi mi-l prind in coada, maine mi-l fac valvoi". Sotia lui e o blonda obosita care citeste Mousopolitan si se da in balansoar, iar el umbla prin casa in halat si papuci. Daca iti poti imagina un stil de viata mai oribil, foarte bine, dar noi nu vom admite nici sub tortura ca te cunoastem.

3. Ratoiul Anitra
Pare un tip super OK (afara de faptul ca e o clona nereusita a lui Donald Duck) pana in clipa in care iti dai seama ca jobul lui ii cere sa stea toata ziua cu ciocul in veceu.

2. Puiul de la Transavia

Greu de imaginat ceva mai oribil decat un pui congelat pe care copilul tau il scoate din frigider, il duce in parc si il arunca in are spunand "Zboara, puiule, zboara". Poate si mai oribil ar fi daca chiar ar incepe sa zboare. Dupa care i-ar manca creierul copilului, ca orice zombi care se respecta.

1. Magda Catone (Bonux
)
Nu comentam. Nici cu George Lucas si cu tot CGI-ul din lume nu poti obtine ceva mai oribil decat Magda Catone in reclamele de la Bonux.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Imi place omuletul de la Flanco, doar ca stiu preturile si nu sunt deloc asa de "blana" cum tipa ala