miercuri, 12 martie 2008

Bin Laden, fan Arsenal!


Puţini sunt cei care bănuiesc că temutul terorist Osama Bin Laden (foto stânga), cel mai căutat om al planetei, are o pasiune ascunsă pentru fotbal.

Alţi suporteri de lux ai „tunarilor“: Fidel Castro, Regina Elisabeta a II-a, Regele Olav al V-lea al Norvegiei, Kevin Costner, Paulo Coelho.

Ca orice microbist, liderul grupării Al-Qaeda are şi un club favorit: Arsenal Londra. Se spune chiar că, în prima jumătate a deceniului trecut, Bin Laden a urmărit câteva meciuri din tribunele arenei „Highbury“. Totul a fost dezvăluit în cartea lui Adam Robinson, „Bin Laden: În spatele măştii terorii“. Potrivit autorului, la începutul anului 1994 teroristul a locuit trei luni în Londra, răstimp în care a urmărit de la faţa locului patru dintre meciurile „tunarilor“ , inclusiv cele din Cupa Cupelor contra lui Torino şi PSG.

Mai mult, el le-ar fi cumpărat băieţilor săi tricouri personalizate din magazinul de suveniruri. Fanii englezi au inventat chiar şi un cântec dedicat lui Bin Laden: „Se ascunde lângă Kabul - Dar iubeşte pe Arsenal - Osama, oh, oh, oh!“. Cu toate acestea, dragostea sa pentru fotbal nu l-a împiedicat să fie „artizanul“ unui plan de masacrare a echipei de fotbal a Statelor Unite la Cupa Mondială din 1998, care, din fericire, nu a avut finalitate.
Sursa: Prosport

Niciun comentariu: