duminică, 16 martie 2008

Filmul 10000 B.C.


Filmul “10.000 BC”, care are loc in preistorie a avut incasari de 35 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

“10.000 BC” este regizat de Roland Emmerich, cunoscut pentru filme cu bugete impresionante, precum “Independence Day”, “Godzilla” si “The Day After Tomorrow”, potrivit BBC.co.uk. Personajul principal al filmului este un tanar vanator de mamuti care se lupta pentru a salva viitorul tribului sau.

Filmul a incasat 35,7 milioane de dolari in primul weekend de lansare, invingand comedia marca Disney “College Road Trip”, care si-a facut debutul pe a doua pozitie a clasamentului american, cu incasari de 14 milioane de dolari. Filmul care ocupa saptamana trecuta prima pozitie, “Semi-Pro”, a cazut pe locul patru cu 5,8 milioane incasate. “Semi-Pro” este o comedie despre baschetbal cu Will Ferrell, care a incasat in perioada de zece zile de rulare 24,7 milioane de dolari.

Cele doua filme fruntase ale box-office-ului, “10.000 BC” si “College Road Trip”, au avut incasari destul de bune in ciuda recenziilor proaste primite de la critici.

Pe locul trei s-a clasat thriller-ul “Vantage Point”, cu incasari de 7,5 milioane de doalri, in timp ce pe cinci a intrat in clasament filmul britanic “The Bank Job”, despre un jaf la o banca londoneza, film cu Jason Statham in rolul principal si care a fost in fruntea clasamentelor din Marea Britanie si Irlanda.
Sursa: Notoriu.ro

Niciun comentariu: