vineri, 28 martie 2008

Cei mai scumpi jeansi



Cei mai scumpi blugi din 1880 : Levi's.

Popularii pantaloni din denim au devenit un adevarat simbol al modei de zi cu zi si a statutului social.

In anul 2000, jeansii scumpi au inceput sa acapereze iar vitrinele magazinelor. Brand-uri precum APO Jeans, Chip and Pepper, Paper Denim& Cloth, Seven for All Mankind, True Religion si multe alte nume importante ale caror perechi de jeansi costa peste 200 de dolari.

Desi poate parea destul de costisitor, este de notorietate faptul ca acest obiect vestimentar este cel mai uzitat de noi toti.

Cartea Recordurilor a desemnat o pereche de jeansi Gucci - Genius Jeans ca cel mai scump obiect vestimentar, acestia putand fi achizitionati in schimbul sume de 3.134 dolari.

Recent insa, Forbes a desemnat o alta pereche de jeansi incrustati cu cristale Swarovski Escada ca cei mai scumpi jeansi, pretul vor fiind de 10.000 de dolari.

Compania Levi Strauss a licitat fabuloasa suma de 46.532 dolari pentru o pereche de jeansi Levi Strauss intr-o licitatie deschisa publicului larg pe Ebay.

Cei mai scumpi jeansi au fost confectionati in 1880, iar compania si-a justificat investitia prin faptul ca acea pereche era pentru ei, un adevarat obiect istoric.

Ajungem astfel la concluzia ca, pentru propriul nostru confort, putem achizitiona o astfel de pereche de jeansi, insa nu trebuie sa ne golim buzunarele de tot!

Sursa: Notoriu.ro

Niciun comentariu: