joi, 13 martie 2008

Costel Busuioc a castigat finala Hijos de Babel

Victorie pentru Costel Busuioc! După un parcurs glorios care a ţinut o ţară întreagă cu sufletul la gură, Pavarotti din Banat a reuşit să câştige finala concursului spaniol Hijos de Babel.

Costel a demonstrat pentru a 8-a oară că merită din plin să culeagă laurii emisiunii spaniole. Pentru finala Hijos de Babel, românul a pregătit două piese, cele mai dificile de până acum, aria "Brindisi" din "La Traviata" de Verdi şi "Nessun Dorma" din opera "Turandot" de Puccini.

Finala structurată în două etape a demonstrat cât de iubit este Costel de fanii din faţa televizoarelor, de cei din Spania, dar şi de cei din România.

Atât în prima etapă cât şi în marea finală, românul a primit punctajul maxim din partea publicului, ceea ce l-a ajutat de fiecare dată să-i depăşească pe ceilalţi concurenţi şi să ajungă în fruntea clasamentului.
Cea mai intens moment al concursului a fost la acordarea notelor finale din partea juriului. Acestea îi aduceau la egalitatea pe Costel şi o altă concurentă, Beatriz din Cuba. Însă voturile telespectatorilor au decis, Costel a câştigat.

Marele premiu al concursului Hijos de Babel este un contract Sony BMG, casă de discuri ce se va ocupa de acum înainte de cariera lui Costel.

El va urma cursuri de canto, de teorie muzicală, limbi străini şi cultură generală. În plus vocea românului va fi promovată atât în Spania, cât şi în România şi alte ţări.
Sursa: Romantica.ro & Youtube.com

Niciun comentariu: